Αρχική Σελίδα
Βιογραφικό
Επιστημονική ΔραστηριότηταΙατρείο ΘεσσαλονίκηςΙατρείο ΚοζάνηςΙατρικές ΥπηρεσίεςΕπικοινωνία
Ηλιού Κ. Καλλιόπη
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια
Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1984 στην Κοζάνη, όπου μεγάλωσα.

Το 2001 εισήχθην μετά από πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κατά την διάρκεια της φοίτησης έλαβα υποτροφία λόγω υψηλής επίδοσης.

Το 2007 αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ακολούθως ολοκλήρωσα διετείς μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Υγεία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , όπου μου χορηγήθη εκ νέου υποτροφία λόγω υψηλής βαθμολογίας.

Εν συνεχεία ανέλαβα την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Εργαστήριο Ανατομίας–Ιστολογίας–Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το 2009 υπηρέτησα ως αγροτικός ιατρός επί ένα έτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.

Έπειτα εργάσθηκα ως θεραπεύτρια ιατρός σε ασφαλιστικά ταμεία επί δύο έτη.

Από 2012 έως το 2013 εργάσθηκα ως ειδικευόμενη στην Ψυχιατρική ιατρός στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

Από το 2013 έως το 2017 εργάσθηκα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ).

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης μου στο ΨΝΘ, ασκήθηκα στο Δ' Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας , στο Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βορειοδυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης (όπου πιστοποιήθηκα ως ψυχοθεραπεύτρια της Π.Ε.Γ.Α.Ψ. στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία), στη Mονάδα απεξάρτησης από αλκοόλ, φάρμακα και τυχερά παιχνίδια «Μέθεξις», στο Τμήμα Ψυχιατροδικαστικής, στο Εργαστήριο Νευροφυσιολογίας. Επιπλέον ασκήθηκα στην Α’ Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ.

Επιπρόσθετα ασχολήθηκα με ομαδική ψυχοθεραπεία ασθενών που πάσχουν από πολλαπλή σκλήρυνση.

Παράλληλα έχω δημοσιεύσει άρθρα-εργασίες σε διεθνή περιοδικά και έχω συμμετάσχει με ομιλίες και προφορικές-ανηρτημένες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.


Αρχική ΣελίδαΒιογραφικόΕπιστημονική ΔραστηριότηταΙατρείο ΘεσσαλονίκηςΙατρείο ΚοζάνηςΙατρικές ΥπηρεσίεςΕπικοινωνία